Gaudeix del Cava a la seva Capital!

Al cor de la comarca de l’Alt Penedès, a mig camí entre Barcelona i Tarragona, trobem aquest municipi d’història mil·lenària. Coneguda per ser la Capital del Cava, Sant Sadurní d’Anoia acull una vuitantena de Caves i està rodejada d’un paisatge privilegiat on els seus visitants podran gaudir de l’experiència de conèixer el Cava, la seva terra i la seva gent. 

El nostre restaurant de Sant Sadurní es troba situat al centre del poble, en una zona tranquila a 5 minuts del casc antic.

En un ambient acollidor i agradable oferim als nostres clients una variada cuina a la brasa: des de escalivades, verdures a la brasa, carxofes, costelles de xai, passant per el Cabrit o l’entrecot; fins al Bacallà a la Brasa o les Gambes a la Brasa.

La nostra filosofia... la familiaritat!

Des de fa més de trenta anys volem que els nostres clients gaudeixin de la qualitat dels àpats a la brasa, amanits amb el cava i l’oli d’oliva d’elaboració pròpia a un preu més que amable.

També disposem de Menús per a grups.

I podem organitzar el teu aniversari, comunió, bateig, noces d’or, etc.

 

Nota: No s’acceptaran reserves, modificacions o canvis per mail sense confirmació escrita per part del restaurant.


© Canals Casanovas |  Telèfon Sant Sadurní: +34 686 583 044 |  mail: info@canalscasanovas.com |  Segueix-nos a  facebook  twitter